Maklumat lanjut
Pesanan dari meja penulis.
- Saya sebagai penulis buku ini sangat mengalu-alukan kepada anda semua untuk memiliki buku ini untuk sebagai bacaan wajib anda semua. Hal ini kerana buku ini bukan sebarang buku. Buku ini ialah dari bisikan (ilham) di hati saya. Daripada ke seluruh isi-isinya,ialah dari bisikan hati saya seratus peratus dan sepenuhnya akal fikiran saya tidak diizinkan untuk boleh `masuk campur’ barang sehuruf pun terhadap isi-isi kandungannya.
- Hak cipta secara persendirian oleh penulis.dengan itu dilarang sama sekali pada sesiapa pun yang akan turut masuk campur di luar sana, terutama kepada para pembaca semua,untuk boleh pada kandungan buku ini,dijual kepada pihak atau orang lain, kecuali hanya melalui mereka yang disebutkan di bawah ini!
2-1:Hanya melalui
- Buku ini boleh disebut sebagai `ILMU LADUNI’ kerana ia turun terus ke dalam hati saya. Bukan ia, dari akal fikiran saya.
- Membaca buku ini,anda akan terus dibimbing fikiran dan hati anda untuk terus akal fikiran dan hati anda sendiri ke ilmu yang aras tinggi! Yang sebelum ini,anda mungkin tidak pernah untuk fikiran dan hati anda,disentuhkan ilmu-ilmu yang setinggi ini.Oleh itu,anda sangat diraikan dan dimuliakan dengan membaca kitab`ILMU LADUNI’ ini.
- Bagi mereka yang belum mengenal Tuhan dengan secara jejak pada perangsangka mereka? Buku ini boleh membimbing mereka ke arah itu.Dengan syarat? Kamu faham dan mengerti membacanya…..
- Buku ini,akan ada banyak bahagiannya.Sila kamu milikinya nanti satu bahagian ke satu bahagian yang lain,Insya Allah masalah apa pun pada anda,akan ada jalan penyelesaianya di dalam isi kandungannya.
- Kita beri baca kepada anda terlebih dahulu melalui EBOOK ini, kerana ,kita semua rakyat Malaysia akan sentiasa akur kepada perintah kerajaannya yang telah pun memberikan undang-undang P.K.P ini,untuk menjaga nyawa dan keselamatan rakyatnya.Maka…Penulis sangat meraikan dan sedia patuh kepada perintah kerajaan ini. Lalu penulis telah berbincang dengan mereka yang telah terlibat dengan penjualan buku ini didahului dalam bentuk EBOOK sahaja dahulu Dan Insya Allah! Jika suasana telah pulih seperti sediakala, buku ini akan segera dicetak dan dijual kepada anda semua.Ini bahagian demi bahagian.
- Pengakuan Penulis
Penulis, sebenarnya tiada pengalaman menulis sama ada apa-apa pun tulisan dan buku.
Oleh itu,dimohonkan kepada sidang pembaca buku ini sekelian.Jika anda mendapati dalam kandungan buku itu,terdapat salah dan silap pada `tanda bacaannya’.Harap anda semua memaafkannya.
Anda buat masa ini tidak perlu bertanya kepada penulis tentang cara mana buku ini boleh diterbitkan. Sebab? Diri peribadi penulis sendiri ada ditulis dan diceritakan di dalam kandungan buku ini. Anda pembaca semua, akan jumpainya. Maka,jemput anda semua membeli dan memilikinya, dalam keadaan yang sangat sesuai sekali jika anda semua sekarang ini memiliki buku ini. Dan yang pasti…buku ini akan mengajak akal fikiran dan hati anda sendiri untuk anda menjadi hamba Allah yang ‘Insaf Diri’. Apa lagi hari kiamat ini sudah mula ‘menghampiri’.
Selamat membaca.
Dari penulis,
M.Ajmain b.Selamat
1.Hak cipta persendirian En.Ajmain
2.Tidak dibenarkan diulang cetak dalam apa jua bentuk pencetaan.
3.Tidak boleh dijual semula kepada pihak lain. Hanya kedaimuslimonline.com sahaja diberikan kebenaran untuk memasarkannya. Sekiranya diperolehi dari pihak lain, selain dari pengedar kedaimuslimonline.com, anda telah dikira melanggar polisi pihak penulis.
4.Tidak boleh dijadikan produk sampingan atau dijadikan produk percuma untuk mengambil manfaat yang akan mendatangkan keuntungan atau sebarang manfaat pada anda.
MATLAMAT KAMI
Menjadikan portal ini sebagai salah satu tempat untuk mendapatkan produk keluaran muslim :
- Menghidupkan sunnah Nabi Muhammad S.A.W.
- Ingin sama terlibat mengambil bahagian memperkukuhkan ekonomi orang islam.
- Kos penghantaran yang berpatutan.
- Kami akan memastikan tempahan anda akan dihantar dan diterima dalam keadaan yang baik dengan kadar segera yang kami mampu.
- Kepuasan anda, keutamaan kami