Support Chat
Close
Baru Jom beli! Bestnya Solat! Besarkan

Bestnya Solat!

Pembelian secara online sahaja

Baru

PERHATIAN!!

Produk boleh ditempah oleh penduduk sekitar, Batu.9 Kg. Medan, Sijangkang, Batu 9, Batu 10 Kebun Baru dan Telok Panglima Garang. Ianya akan dihantar sendiri oleh wakil kedaimuslimonline.com, dalam masa 1hingga 3 hari.

Produk ini juga boleh diposkan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak menggunakan perkhidmatan poslaju atau perkhidmatan penghantaran yang lain.

Lebih lanjut

RM10.00

Maklumat lanjut



BESTNYA SOLAT UST AMIN.jpeg


ANAK SUDAH MEMASUKI USIA 7 TAHUN?
NAK MULA AJAR TENTANG SOLAT, TAPI ANAK PANDAI MENGELAT?
TAK TAHU BAGAIMANA NAK BUAT ANAK-ANAK TERTARIK DENGAN SOLAT?
Aduh… Bagaimana ya?
.
Haaa JANGAN RISAU LAGI!

Kini anda sudah ada pilihan dengan buku Bestnya Solat!

“Err buku apa ni?”

Ini ialah buku panduan rukun dan bacaan dalam solat. Tapi yang istimewanya, ia dipersembahkan dalam bentuk KOMIK & INFOGRAFIK!

“Woww.. Bunyinya menarik. Anak saya memang suka kartun-kartun ni.”

Betul…. Memang buku ini dihasilkan dengan ilustrasi yang sangat kena dengan jiwa kanak-kanak. Sekali letak, berebut terus adik beradik.

Apa kelebihan buku Bestnya Solat ini?

+ 32 Halaman Komik Penuh Warna
+ Lengkap panduan rukun, bacaan solat, doa, hafalan niat dan kaedah wuduk
+ Ilustrasi yang COMEL dan mendidik
+ Disemak oleh Ustaz Muhamad Abdullah Al-Amin (penceramah Pesona D’Zahra di IKIMfm)

Sehingga pos ini ditulis, sudah lebih 1000 naskhah buku ini sudah terjual!

Alhamdulillah, alhamdulillah..

Kata cikpuan Husna Manoj, seorang guru tadika,
“Sekarang dengan adanya buku ni, senanglah saya nak berkongsi cerita dengan kanak-kanak di taska memandangkan dalam buku ini juga ada komik ringkas. Kanak-kanak pun seronok tengok lukisan yang power dalam buku ni. Boleh juga saya bacakan sambil kanak-kanak mengikut bacaan ringkas rukun solat.”

Kata Tuan Taka Ra, seorang pensyarah,
“Kepada kawan-kawan yang mencari bahan bacaan tatacara solat yang mesra anak-anak, boleh PM encik beliau. Harga cuma RM 10 senaskhah, lagi murah dari Happy Meal.”

Itu diaaaa….

Ada yang membeli untuk anak-anak, sudah semestinya. Tapi macam mana pula kalau anak kecil lagi?
Jangan risau, lama-lama mereka akan membesar juga. Anda juga boleh mendapatkan buku Bestnya Solat ini untuk dihadiahkan kepada :

+ Anak buah/saudara
+ Anak kenalan/rakan sepejabat
+ Anak yatim
+ Sedekah ke masjid/surau

Anda juga boleh membuat pembelian pukal buku Bestnya Solat ini untuk tujuan berikut :
+ Doorgift majlis perkahwinan
+ Hadiah majlis hari jadi
+ Hadiah kenduri
+ Hadiah sempena program tadika/sekolah
+ Alat bantu mengajar di program tadika/sekolah
Sudah tentu dengan pembelian pukal ini, anda akan dapat harga yang istimewa!

“Menariknyaaa! Berapa harganya?”

Hanya RM 10 sahaja senaskhah!
Hanya RM 10 sahaja senaskhah!
Hanya RM 10 sahaja senaskhah!

Tawaran Insentif sebanyak 7.5% yang diagihkan sekiranya berlaku penjualan produk ini mengikut level pada kumpulan atau rangkaian anda. Ianya akan dimasukkan terus ke dalam Tabung Tawaran Insentif.

NO LEVEL PERATUSAN AGIHAN JUMLAH RM
1 PERTAMA 3.5% RM0.35
2 KEDUA 2.5% RM0.25
3 KETIGA 1.5% RM0.15


Pastikan anda telah mendaftar secara percuma di dalam website ini, kemudian sebarkan link peribadi anda, yang boleh didapati di dalam ruang akaun anda untuk anda berpeluang memperolehi agihan tawaran insentif ini.

Ulasan

MATLAMAT KAMI

Menjadikan portal ini sebagai salah satu tempat untuk mendapatkan produk keluaran muslim :

  • Menghidupkan sunnah Nabi Muhammad S.A.W.
  • Ingin sama terlibat mengambil bahagian memperkukuhkan ekonomi orang islam.
  • Kos penghantaran yang berpatutan.
  • Kami akan memastikan tempahan anda akan dihantar dan diterima dalam keadaan yang baik dengan kadar segera yang kami mampu.
  • Kepuasan anda, keutamaan kami

Komen pengguna

Tiada komen pengguna untuk saat ini.

Tulis komen anda

Bestnya Solat!

Bestnya Solat!

PERHATIAN!!

Produk boleh ditempah oleh penduduk sekitar, Batu.9 Kg. Medan, Sijangkang, Batu 9, Batu 10 Kebun Baru dan Telok Panglima Garang. Ianya akan dihantar sendiri oleh wakil kedaimuslimonline.com, dalam masa 1hingga 3 hari.

Produk ini juga boleh diposkan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak menggunakan perkhidmatan poslaju atau perkhidmatan penghantaran yang lain.

30 produk lain dalam kategori yang sama

Ramadhan kareem

Hadis Nabi

"Peniaga yang berniaga dengan  benar dan amanah akan bersama dengan para nabi, siddiqin dan syuhda." (Tirmizi)


"Orang mukmin yang satu dengan mukmin yang lain bagaikan satu bangunan, satu dengan yang lainnya saling mengukuhkan.'"
 [Shahih Muslim No.4684]

Close